Het bestuur heeft 23 augustus 2021 besloten om alle resterende steigerdiensten die nog te doen zijn in 2021 te schrappen. Door dit te doen hopen we alle eventuele ontstane onduidelijkheden weg te nemen zoals gediscussieer over de toeslag op het netto liggeld.

Dus voor de duidelijkheid: géén toeslag voor verzaakte diensten in 2021 en voor diegenen die wel aanwezig zijn geweest op de data die ingepland stonden worden de beurten meegenomen naar 2022. Verder hoopt het bestuur dat er dit jaar nog bereidheid is om bij urgente werkzaamheden een beroep te kunnen doen op diverse positief ingestelde leden om de handjes uit de mouwen te steken. Dat is nu ook tijdens de gehele corona periode meerdere malen gebeurd. Hiervoor dankt het bestuur die leden die in deze periode na benadering mede tijdens het vernieuwen van de steigers en montage werkzaamheden zoals water en elektra aansluitingen aanwezig zijn geweest.

De hulp van deze leden heeft onze vereniging veel bespaard aangezien we anders meer externe leveranciers zouden hebben moeten inschakelen.

In januari 2022 hopen we de draad weer zoals altijd volgens het rooster te kunnen oppakken. Rond december 2021 zal het nieuwe steigerdienstrooster voor 2022 worden gepubliceerd op onze site en op de bekende plaatsen zoals de kantine, het havenkantoor en in de publicatiekast.

We verzoeken u zoveel mogelijk op de ingeplande datum van uw steigerdienst te komen.

Dat is voor de onderhoudscommissaris prettig zodat hij weet hoeveel mensen hij kan verwachten en die voor de diverse werkzaamheden kan inplannen. Dit voorkomt lang wachten voordat de steigerdienst kan aanvangen omdat er dan naar werk moet worden gezocht.

Als u niet op uw ingeplande datum aanwezig kunt zijn wilt u dit dan vooraf melden en meteen een nieuwe datum inplannen bij de onderhoudscommissaris. Hier zal in 2022 op gelet worden, niet afgebeld of gemaild is beurt verzaakt. Om achteraf discussie te voorkomen het liefst mailen of appen bij verhindering en een nieuwe datum aangeven wanneer men komt.

Wanneer u van mening bent dat u niet in staat bent steigerdiensten te verrichten verwachten wij dat u voor overleg langs komt tijdens het koffie-uurtje voorafgaande aan de bestuursvergadering op de 3e maandag van de maand (kijk hiervoor op de site).

Tijdens dit overleg kunnen we dan bespreken welke alternatieve werkzaamheden mogelijk wel geschikt zijn voor u.

Het bestuur

POSTED BY Fabian | aug, 25, 2021 |