Zoals jullie kunnen zien op de haven en op foto’s die op onze website staan vordert het vernieuwen van de steigers in rap tempo.

Wij verwachten dat de aannemer rond 27 maart ( voor de planning van het hellingen ) met het groffe werk gereed zal zijn zodat de boten weer op hun eigen plaats terug kunnen.

Er liggen nu diverse boten in andere boxen doordat de eigenaren het hebben laten afweten om hun boot tijdelijk te verplaatsen.

Ook zwerven er op het haventerrein allerlei spullen die op de gesloopte steigers waren achter gebleven.

Na 1 maart worden deze attributen in de container gestort!!

Wij verwachten dat jullie in onderling overleg het e.v.t. terug leggen  van de boten  die in de verkeerde  boxen liggen zelf regelen dit gaarne uitvoeren vóór 27 maart.

Gaarne meer medewerking van u allen betreffende dit punt.

Als alles gereed is willen wij geen geschroef en buizen meer hebben aan de steigers.

Het enige wat vastgezet mag worden met 2 schroeven is een Cform WCD ( zie afbeelding ) welke met een snoer kan worden aangesloten op de elektrapaal.

Het snoer kan men langs de baddingen geleiden en vastzetten met tyraps ( trekbandjes ).

Voor e.v.t. constructies op of aan de steigers de havencommissaris of onderhoudscommissaris raadplegen. !!

Mocht u nog vragen hebben omtrent deze mededelingen dan kunt u altijd terecht bij de havencommissaris en/of de onderhoudscommissaris.

Verder proberen wij direct na het gereed komen van een steiger de voorzieningen  ( elektrapaal en waterhaspel ) weer te herplaatsen.

 

Het bestuur

415 View